de band

Ron Mulder

RON MULDER

ZANG/PERCUSSIONS

GEB. OP 9 APRIL 1971 IN DELFZIJL.WERKZAAM EN WOONACHTIG IN HET OOST GRONINGSE LAND. IN AMSTERDAM MEDIO 1992 BEGONNEN MET HET SPELEN VAN GITAAR. 1996 WAS HET JAAR DAT IK BEN BEGONNEN MET SINGER/SONGWRITING. MIJN EERSTE BAND IMPULSIEF GENAAMD SPEELDE NET ALS WAT NUCHTER NU DOET VAN ALLERLEI MUZIEK. JAREN 60 TOT NU. VOORDAT IK BIJ NUCHTER TERECHT BEN GEKOMEN,HEB IK GESPEELD IN VERSCHILLENDE BANDS,VAN ROCK TOT TOP 40/100. MET NUCHTER HEBBEN WE EEN GEWELDIGE FORMATIE EN ELKE REPETITIE OF OPTREDEN IS GEZELLIGHEID TEN TOP. SAMEN MET DE JONGENS PROBEREN WE EEN COMBINATIE TE VORMEN WAARBIJ EEN MIX VAN COVERS EN EIGEN NUMMERS CENTRAAL STAAN. TOT ZIENS BIJ NUCHTER.
Fred Jager

FRED JAGER

GITAAR/ZANG

IK BEN FRED EN BEN GITARIST EN ZANGER. DE BANDS WAARIN IK HEB GESPEELD ZIJN O.A. QUIET NIGHT (ALLROUND BAND) EN PROS AND CONS (TOP 100BAND). WIJ TRADEN OP TIJDENS BRUILOFTEN EN PARTIJEN, BUURTFEESTEN EN POPFESTIVALS. OP DIT MOMENT BEN IK NAAST NUCHTER OOK ACTIEF ALS TROUBADOUR. MIJN REPERTOIRE IS ERG BREED: 60-70 JAREN, TOP-40, NEDERLANDS- EN ENGELSTALIG MUZIEK. VOORKEUR VOOR EEN BEPAALDE MUZIEKSTIJL OF ARTIEST HEB IK EIGENLIJK NIET, MAAR ROCKMUZIEK SPREEKT MIJ HET MEEST AAN. NAAST TROUBADOUR ZIJN HEB IK IN NUCHTER EEN NIEUW AVONTUUR ONTDEKT, WAAR IK SAMEN MET RICHARD, HARM EN RON DE SCHOUDERS ONDER GA ZETTEN. TOT ZIENS BIJ EEN VOLGEND OPTREDEN!!
Harm Ten Hoove

HARM TEN HOOVE

BAS/ZANG

AMOI
IK BEN HARM TEN HOOVE BASSIST VAN DEZE SUPER BAND, WAAR IK ERG TROTS OP BEN NIET ALLEEN MUZIKAAL , MAAR OOK DE VRIENDSCHAP DIE DEZE BAND MET ELKAAR HEEFT EN DAT KOMT OOK OVER IN ONZE OPTREDENS. NAAST HET SCHRIJVEN VAN ONZE EIGEN NUMMERS KAN IK ME OOK HEERLIJK UITLEVEN IN DE GEWELDIGE COVERS DIE WE SPELEN. IK KAN NU AL NIET WACHTEN OM JULLIE TE BEGROETEN OP EEN VAN ONZE OPTREDENS, DUS HOPELIJK TOT GAUW......
Richard Koetze

RICHARD KOETZE

DRUMS

AL ENIGE TIJD WAS IK BETROKKEN BIJ DE BAND ALS GELUIDTECHNICUS VOOR NUCHTER. MET VEEL VAN DE BANDLEDEN HEB IK EERDER SAMEN GESPEELD IN ANDERE FORMATIES. ZO HEB IK RUIM 20 JAAR IN QUIET NIGHT (ALLROUNDBAND )GESPEELD EN OOK 8 JAAR BIJ THE FLYING ARROWS,( 60’S/70’S TOP 100) EN AL RUIM 4 JAAR BIJ SISTER FEELGOOD (DANCE CLASSICS) EN DIVERSE ANDERE PROJECTEN. MIJN MUZIEKSMAAK IS DAARDOOR OOK ERG GROOT EN NIKS IS ME TE GEK. SINDS DE ZOMER VAN 2014 SPEEL IK NU BIJ NUCHTER OP DE TROMMELS EN HOOP SNEL JE TE KUNNEN BEGROETEN BIJ EEN VAN ONZE OPTREDENS.